Onsdag 10 november 2021: lyckades simma


Vikt / BMI

68,8 (-3,1 sen 18/10) / BMI: 22,5. Trodde inte mina ögon först, men skitbra att jag gått ett helt kilo sen igår!

Kcal ätit / förbrända igår: 998 / 1545 = -1,0 kg

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagen

I natt lyckades jag sova ordentligt för en gångs skull. Sov till och med lite längre än vanligt eftersom badet inte öppnar förrän kl. 10. Det tog emot att bege sej iväg. Det var så kallt i lägenheten att jag inte såg fram emot att doppa mej i kallt vatten, men jag kom iväg!

Det var jobbigt att simma, men jag kände verkligen hur det hjälpte mot ångesten, vilket var skönt. Känner mej rätt avslappnad nu, faktiskt.

Efter simningen gick jag min promenad direkt. Nu blir det That Chapter, A Psych for Sore Minds och EWU samt lite virkning, tror jag.

Imorgon blir det hantverkscaféet och jag är lika nervös inför det som sist. Kommer att ta ett antal besök innan jag kan känna att det går bra att gå dit. Det är så svårt att umgås naturligt med människor som jag inte känner, men jag inser att det är en väldigt bra övning. Ska försöka simma direkt efter det. Jag kände förra veckan att det nog ska gå bra att kombinera det.

Meditation: ✔️

🎯: Simning och promenad gör att jag känner mej duktig idag.

Dagens KBT

Jag kände hur mycket motion/röra på mej hjälper att lindra ångesten, men det tar minst 20 min innan den börjar släppa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s