Söndag 7 november 2021: möte med gammal kompis


Vikt / BMI

69,4 (-2,5 sen 18/10) / BMI: 22,7.

Kcal ätit / förbrända igår: 1810 / 1618 = – 0,4 kg (86 % kolhydrater…) Som jag har sagt innan, det finns ingen logik.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ (60 min)

Dagen

Meditation:

Var uppe vid åtta, vilket var lite för tidigt, skulle träffa Em kl. 10.30. Var i Majorna strax innan halv. Vi hade tänkt gå en promenad, men det började ösregna, så vi gick till ett fik.

Det var ett jättegulligt litet café. Vi hade väldigt trevligt. Jag är enormt glad att vi sågs igen. Det kändes som att vi bara fortsatte där vi slutade och att vi bara uppdaterade varandra om våra liv. Skönt. Jag hoppas verkligen att vi fortsätter att hålla kontakten nu.

Jag hade inte ätit något, så när jag väl kom tillbaka till vårväderstorget gick jag in på Willys och köpte en färdigrätt samt en bakpotatis. Pratade med mamsen om potatis igår och jag blev sugen på det. Det tar lite tid i ugnen, men ska bli gott. Resten av dagen tänker jag bara spendera med mobilen.

Ångesten kom tyvärr tillbaka nu på kvällen, men den här gången vet jag vad det beror på (vilket jag håller för mej själv, kan bara säga att jag har förstört det för mej själv och känner att det verkligen är sant att jag inte förtjänar att må bra/vara glad – det är en självuppfyllande profetia). Jag är så spänd att jag skakar i kroppen, känns som det gör innan en panikångestattack. Fruktansvärt. Jag får ta oxascand och lägga mej tidigt, för jag orkar inte vara vaken när jag mår så här kasst. Jag hatar mej själv nu! Jag tog Theralen och lägger mej vid kvart i sju. Ser verkligen inte fram emot imorgon. Kommer inte att komma iväg och simma med det här måendet, fast det är förmodligen det jag skulle behöva för att ta udden av ångesten.

🎯: Möte med en gammal kär vän.

Dagens KBT

Så länge jag var med Em kändes det bra. Hon känner mej så det var väldigt lätt att prata och för en gångs skull behövde jag inte tänka på hur jag ser ut eller låtsas vara glad och positiv utan kunde bara vara mej själv. Oerhört skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s