Fredag 6 november 2021: film och öl


Vikt / BMI

69,8 (-2,1 sen 18/10) / BMI: 22,8.

Kcal ätit / förbrända igår: 1876 / 1725 = -0.2 kg (som sagt, var är logiken?)

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Dagen

Totalt ointressant dag. Har bestämt tid med Em imorgon kl. 10.30, vilket ska bli riktigt kul. Pratade med mamsen en stund (hon har fortfarande inget simkort, så jag fick ringa kontoret). Det känns alltid bra att prata med mamsen. Jag älskar henne så mycket!

Kollade på en film (”The Betty Broderick story”), men trots att det var en film var det ändå true crime givetvis… Får se om jag orkar ta nån annan film nu. Tog en öl och Spike myser vid mina ben. Gör också ett 17e försök på den virkade mössan… Suck (jag har tålamod i alla fall). Blev en annan mössa till slut, jag orkade fan inte. Sjukt (och en besvikelse) att jag inte klarar av ett mönster i tidningen!

Är lite nervös inför imorgon, men glad att få träffa Em igen! Jag är kanske knäpp, men jag tror alltid att folk blir helt andra människor efter att dom har fått barn. Att någon har åldrats skiter jag i, men när barn blir inblandade brukar jag ha svårt att ha samma typ av relation som innan (det har inte att göra med att jag vill vara tonåring och gå ut och festa utan jag hatar bara barn och prat om barn, lika mycket som jag hatar när folk är helt engagerade i nåt ämne som dom pratar om jämt fast jag är totalt ointresserad i). Ser fram emot imorgon ändå.

Gulliga människor på Silverkällan (i förrgår)
Bra lördag med gosbubblan (och en öl…)

Fan, jag har samma problem med filmer som med böcker: jag läser om (backar) flera gånger för att min hjärna befinner sej nån annanstans. Det är störande, fast i min ensamhet är det ingen som bryr sej, plus att det verkligen är en övning för mej att hänga med i en handling och bortse från mina egna tankar och känslor en stund. Egentligen är det ju skönt att koppla bort allt och jag borde öva mer på det.

Reklam jag fick idag. Jag älskar att testa ny mat, men språknörden i mej slår bakut redan vid ”somaliska mat” (sen är ju inte fotona direkt tilltalande). Jag borde dock gå dit bara för att (det finns vegomat)!

Jag saknar att gå spelningar så jag kollade Pustervik. KMFDM spelar, men inte förrän i juni. Passenger (älskar ”Let her go”, men har inte hört nåt annat) spelar i mars. Hittar inget annat jag gärna vill se (gissar att det är coronans fel).

Meditation: ✔️

🎯: Lyckats kolla på en film!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s