Fredag 29 oktober 2021: vilodag


Vikt / BMI

69,6 (-2,3 sen 18/10) / BMI: 22,7.

Kcal ätit / förbrända igår: 1383 / 2135 = 0 kg (74 % kolhydrater…)

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Dagen

Jag kan verkligen inte sova längre än nio hur gärna jag ändå vill bara sova vidare. Jag bestämde mej dock tidigt att jag skiter i allt idag. Har ingen lust att ens gå utanför dörren. Nu borde jag öva på det kuratorn och jag pratade om, att tillåta mej själv en slapp morgon/dag, men ändå se om jag kan ta mej för något senare. Vi får se. Kanske kan ta mej till Willys åtminstone, behöver kattsand.

Ringde kontaktpunkten för att se om kuratorn och jag kan boka om nästa tid. Det är ju lite dumt att tiden kolliderar med mitt eventuella andra besök på hantverkscaféet. Hoppas hon ringer tillbaka snart så jag kan bocka av det på listan.

Hade tänkt att ringa till mamsen eftersom det var ett tag sen nu, men kom på att systra messade mej i förrgår att mamsen har sabbat sitt simkort. Hur fan gör man det? Hon borde få ett nytt till nästa vecka i alla fall.

Lyckades ta mej till Willys och köpte kattsand, mineralvatten och en paj med vegofärs (tänkte jag kan unna mej nåt för en gångs skull). Jag lovar att jag kommer att gå upp i vikt nu p.g.a. det, men imorgon blir det simning (känner redan nu att magen har växt, fan)! Tror även att jag kommer att supa mej full imorgon. Jag behöver flykten nu känner jag, det var länge sen. Ska kolla om jag har råd att göra Bloody Mary eller köpa en likör jag kan shotta.

Min enda älskade karl

Meditation: ✔️

🎯: Trots sovmorgon tog jag mej ändå till affären och köpte det nödvändiga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s