Lördag 30 oktober 2021: in i dimman


Vikt / BMI

70,2 (-1,7 sen 18/10) / BMI: 22,9.

Kcal ätit / förbrända igår: 1762 / 1656 = +0,6 kg (38 % fett…) Förbrände inte ens det jag åt, så förstår viktökningen.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ (38 min idag)

Dagen

Vaknade inte förrän kl. 11, så dagen var skit redan från början. Spelade lite June’s Journey och drog sen till bolaget. Tänker fortfarande bli full och fly verkligheten idag. Pratade med M@s och exet och ska nu bara glo på Youtube efter att ha läst lite på Reddit.

249 kr och skitgod.

Kände att jag fan skiter i bantningen idag, trots att jag hade gått upp i vikt. Var på Willys och köpte chips och Billys Pan Pizza veggie. Jag ser inte fram emot att väga mej imorgon, men jag behöver få äta lite gotteri ibland! Jag har ett halvår på mej att gå ner 10 kg, så jag hoppas att ett snedsteg då och då inte sabbar alltihop.

Fan, är full redan kl. 16.30 – bra (låt mej glömma skit, ja jag vet att det låter alko, men jag har inte ingen annan flykt….) ! Tjötat lite med TK, men mamsen går inte att få tag på. Jag skäms över att prata med folk om att jag har blivit ghostad och ratad, men skulle behöva prata med någon om det! Aaargh… (jag förstår verkligen inte ghosting-grejen, hur svårt är det att bara messa ”jag vill inte med dej att göra mer, tack och adjö”? Jag trodde verkligen mer om den här snubben, han smart, äldre och verkade ärlig. Jag hatar att jag lämnade ut mej själv för att bli sårad så här. Inte ett sms! Faaaan! Fuck everyone!

Ny That Chapter! Yeay, glad för dom små positiva händelserna i livet.

M@s ringde igen och vill umgås. Jag vill verkligen inte ”lead him on” (är inte det minsta intresserad), men föreslog att han kan följa med och simma. Vi får väl se vad som händer.

Meditation: ✔️

🎯: Varit ute och handlat, har mediterat, övat på walesiskan samt svarat direkt i telefon när den har ringt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s