Tisdag 5 oktober 2021: äntligen simmat igen


Vikt / BMI

72,4 (-7,3 sen 6/7) / BMI: 23,6. Ner ett helt kilo från igår! (Ätit: 1811 kcal)

Dagen

Gick upp så sent jag bara kunde. Lyssnade på true scary stories för att inte gå upp. Fördrev tiden, att inte gå iväg till badhuset, genom att spela på mobilen. Till slut fick jag säga till mej själv ”bara gör det, tänk inte efter” och vid 11 fick jag arslet ur vagnen och drog till Lundbybadet. Det kändes oerhört bra att vara där igen, fast jobbigt att det bara var två längder öppna för motionssim. Alla pensionärer var ivägen. Kände, tack och lov, inte av sociala fobin, och lyckades simma min kilometer på 38 minuter. Ska försöka ta mej iväg imorgon också.

Jag mejlade, förresten, hon jag skulle haft telefonmöte med igår, så får se om hon svarar. Det hela handlade om att boka in ett nybesök på ett aktivitetshus (eller vad det nu heter) på Järntorget.

Cymraeg (bra fras att kunna hehe)

Väl hemma pratade jag med TK. Jag hade erbjudit att betala två öl, som tack för utfodringen av Spike och även om jag inte var det minsta sugen på öl (och helst inte vill dricka nåt pga vikten) tänkte jag att det är lika bra att göra det så fort som möjligt (tycker inte om att ha skulder). Vi sågs ett par timmar på Silverkällan. Spike hade varit jättegullig när hon var här, inte bara legat i lådan, så det var kul att höra. Hon tyckte det var sött när han till slut ville krypa ner i kartongen och lyfter locket, vilket jag också håller med om (jag måste försöka filma det).

Blev hungrig på vägen hem och tog en tur in på Willys. Provade en färdigrätt jag inte har köpt innan.

Igenkänning på Reddit (saknar Moa, Amy, Lovisa, Em, Marica, SinRes, Nadja,
och Thessan och Therese precis pga detta… aaargh, jag hatar mej själv, dum, dum, dum)
Mysbubblan är fortfarande orolig över att jag ska åka bort igen och är extremt kelen

Daglig aktivitet 80 min: ✔️ (förbrända kcal: 1946)

Meditation: ✔️

Dagens KBT

Jag har varit tvungen att börja med att ha ett dagsschema igen. Depressionen har blivit så pass mycket sämre att jag måste veta att jag verkligen gör det som måste göras. Tragiskt med en sådan tillbakagång… Har mycket att prata med kuratorn om nästa gång – hur fan ska jag hantera bakslag egentligen?!

Boken, som jag och kuratorn använde när vi arbetade som mest med min sociala fobi, hade väldigt bra tips på hur man hanterar bakslag och jag skulle verkligen vilja ha detsamma för depressionen. Vet inte om det finns en liknande bok eller om kuratorn har några punkter som jag kan skriva ner. Vi får se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s