Onsdag 6 oktober 2021: fruktansvärd ångest


Vikt / BMI

72,3 (-7,4 sen 6/7) / BMI: 23,6. Ner 0,1 kg – inte mycket att hänga i julgranen… Det enda som är bra med den här dagen är att jag inte är det minsta hungrig.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

(Kcal ätit: 1035); (Kcal förbrända: 1304)

Dagen

Jag har sån fruktansvärd ångest idag att jag inte orkar ta mej iväg nånstans. Jag vet inte riktigt varför jag började dagen med ångest just idag, fast den blev ännu värre efter att jag fick bevis på att jag inte är önskvärd eller saknad längre. Jag förmodar att jag har betett mej dumt och gjort bort mej, helt enkelt, så är det alltid. Det är ändå ingen som vill ha mej och jag klandrar fortfarande mej själv för att jag utsatte mej själv för det här. Jag kommer aldrig göra om det, jag klarar inte av att må så här. Ligger bara i sängen och ojar mej nu (och jag har inte rökt så här mycket på länge). Ska nog ta en oxascand och försöka sova lite.

Hade fått svar på mejlet angående nybesöket och vi bestämde att ses den 21 oktober kl. 14.30. Känns nervöst och är verkligen inget jag klarar av att tänka på idag.

Lite uppmuntran idag!

Update: Benson hjälpte lite, men tar Theralen och Zopiklon och går och lägger mej nu redan kl. 15. Det här var en skitdag, som jag bara vill ska ta slut!

Meditation: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s