Måndag 20 september 2021: viktminskning


Vikt / BMI

71,5 (-8,2 sen 6/7) / BMI: 23,3. Ner ett helt kilo från igår. Skitbra!

Dagen

Dagen började bra med viktnedgången och jag hade också fått ett mess från Å i natt när jag sov! Jag hoppas att han förstår hur glad jag blir när jag hör ifrån honom.

Tog en lång dusch och var sedan och slängde en massa sopor. Jag glömde tyvärr att boka tvättid, så det och storstäda skulle jag behöva göra, men det får inte bli för mycket måsten idag.

Dagen fortsatte inte lika bra. Jag hade räknat med att pengarna skulle komma idag, men efter att fördrivit tiden till kl. 13.45 insåg jag att så inte var fallet. Jag åkte till apoteket för att hämta ut Brintillix, eftersom det är gratis just nu. Hade velat ha uträttat alla mina ärenden. Suck. Hon som jobbade på apoteket frågade om biverkningar eftersom jag tar båda Voxra och Brintillix. Det är ingen som har frågat det sedan första veckan jag tog det. Börjar nu fundera på om det är det som är problemet… Jag tänker dock inte göra några justeringar på egen hand.

Jag är ändå nöjd att jag kommit utanför dörren idag. Har även mediterat. Ska se om jag kan försöka kika lite på KBT:n.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ (blev ändå en mjukstart med 30 min)

Dagens KBT

Orkade inte idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s