Söndag 19 september 2021: slö dag


Vikt / BMI

72,5 (-7,2 sen 6/7) / BMI: 23,7. Ner 0,7 kg från igår!

Dagen

Jag ville verkligen inte gå upp idag. Låg kvar i sängen till kl. 10 och lyssnade på true scary stories. Spike var skitsur över att få vänta så länge på frukosten…

Blev illamående och spydde efter att jag tagit mina antidepp. Fan, det här funkar inte!

Eru& messade och ville ses, men jag orkar inte med människor alls! Jag måste få vara själv med jämna mellanrum annars får jag extrem ångest. Jag har bara spelat Kitten Match och läst Not Always Right, men ska försöka ta mej in i duschen och sen boka en ny tvättid.

Borde få pengar imorgon, så då blir det NettoTobak, Willys och Rusta. Jag har ingen mat kvar hemma, så får bli Nutrilett idag. Tror inte att jag orkar med någon simning imorgon, tyvärr.

Jag är skitnervös över mötet på soc på onsdag. Jag vet inte ens vad jag vill att det hela ska leda till, men tror att det är bra för mej att det händer något vad gäller arbetsträning. Jag får försöka att tänka positivt och inte bara se det dåliga. Jag vet verkligen inte hur jag kommer att klara av att folk ställer krav på mej…

Saknar Å jättemycket! Vi har inte hörts på några dagar, vilket är jobbigt. Jag är nog för needy tror jag, men det är tufft att han är bortrest och att jag känner mej åsidosatt då, trots att jag vet att han inte svarar på mess så fort som jag gör. Han har ju sitt liv och har inget behov av att tänka på mej. Skitsamma, jag har för mycket annat att tänka på nu, men ville bara vara ärlig. Karlar är bara ett bekymmer, som jag alltid har sagt! Behöver verkligen inte det just nu… Jag tänker inte höra av mej i alla fall. Kommer att lägga mej tidigt idag och jag är oerhört glad över att bara få vara ensam! Fuck människor, i största allmänhet! Jag kommer att försöka att hålla dom innersta känslorna för mej själv i framtiden…

Blir sömn kl. 20 idag. Har flera nya scary stories att lyssna på och känner att jag behöver vila upp mej inför imorgon, om jag ska orka utföra alla ärenden.

Den jag bryr mej mest om (samt mamsen såklart)!

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s