Tisdag 21 september 2021: resplaner och hårfärgning


Vikt / BMI

71,5 (-8,2 sen 6/7) / BMI: 23,3. Tyvärr samma som igår.

Dagen

Fick fan inte pengar idag heller! Lite smått aggressiv nu… haha… Äsch, jag fick ta lite av sparpengarna jag fått av mamsen. Åkte och handlade det viktigaste kattsand, Pevaryl och hårfärg. Ja, jag har fan fått en svampinfektion, jävla skit, det var inte igår! (sorry, är rätt öppen med mina bekymmer… hahaha). Hårfärgen köpte jag mest för att pigga upp mej själv lite, eftersom jag behöver det inför imorgon.

Köpte en nyans mörkare än den jag använde sist
Är nöjd med färgen (klippte håret typ 10 cm också och det känns bra)

Kom på en sak när jag pratade med mamsen förut. Jag har ju lovat ett tag att komma på besök när jag har tagit båda sprutorna och nu befinner sej Å i den stad där jag måste byta bussar. Tänkte att jag kunde kombinera mitt besök hos mamsen med en farvälpuss från Å. Jag kommer givetvis att åka och hälsa på mamsen oavsett, tänkte mest om jag kunde ha slagit två flugor i en smäll. Jag avvaktar lite tills jag får nåt svar från Å, men bokar sen en tid till mamsen efter helgen nångång. Ska höra med systra också eftersom mamsen vill betala min biljett och jag kanske kan stanna hos sis en natt, så jag inte behöver åka fram och tillbaka samma dag. Nästa avsnitt följer..

Idag fick jag äntligen arslet ur vagnen och ringde vårdcentralen om mina två ärenden: vitaminerna och sömnapnén. Tyvärr gick det inte att få nån tid, så måste ringa kl. 8 imorgon bitti. Om jag får nån tid kommer det nog att påverka när jag tar min resa också, tyvärr.

Nähä, tack för det Duolingo.
The darling I value most -. My floof!
Ett bidrag från mej till r/catloaf.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ (45 min)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s