Torsdag 16 september 2021: besök av kompis


Vikt / BMI

72,2 (-7,5 sen 6/7) / BMI: 23,6. Samma som igår.

Dagen

Vaknade kl. 8 av att telefonen ringde. Kuratorn är sjuk. Tråkigt, speciellt eftersom jag inte träffade henne sist då jag var sjuk och nu hade lite att ta upp med henne. Försökte somna om, men det gick inte. Gick upp och tog en folköl i frustration.

Det är skitkasst väder ute, så inte fan blev det någon promenad heller. Har suttit och spelat Kitten Match hela jävla morgon och inte känt för att ta itu med nåt. Enbart ätit ett paket nudlar och druckit min folköl. Jag känner mej hopplös.

Eru& messade och hade tydligen lite bekymmer och behövde prata. Han undrade om han kunde köpa ett par öl och komma hit och umgås lite. Med tanke på hur meningslöst allt känns, så tänkte jag säga nej först eftersom jag bara vill sitta här och tycka synd om mej själv, men jag ändrade mej och sa att det var ok. Han skulle ta med sej Yatzy också och jag sa att jag har UNO, så då har vi lite att pyssla med medan vi pratar. Det känns lite jobbigt att umgås med någon, men jag tror att det är bra att jag utsätter mej själv för lite fler människor. Det är i och för sej kul att någon vill umgås med mej!

Jag kan faktiskt vara en bra vän när det behövs! Jag vet dock att jag är hemsk nu, men polaren gick vid 19.30 och jag är helt utmattad av att umgås och är glad att han gick så tidigt… Blir Theralen nu! Natti.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s