Fredag 17 september 2021: umgänge, Silverkällan och saknad


Vikt / BMI

72,7 (-7,0 sen 6/7) / BMI: 23,7. Varför i helvete har jag gått upp 0,5 kg sen igår?! Dumma vikt!

Dagen

Försökte sova länge idag, men gav upp vid 9.30. Idag har jag varit illamående och kass i magen hela förmiddagen och det är fan inte kul. Har inte kunnat äta något och det gör ju inte saken bättre direkt.

Kuratorn ringde vid 11.30 och vi pratade en liten stund. Tog upp det med att jag känner att jag inte har någon kontroll just nu och att det är för mycket förändringar. Det hon svarade var att vår gamla hjärna fyller i allt vi inte vet något om med negativa saker. Det vet jag mycket väl haha… Hon föreslog att jag ska fortsätta med mina rutiner, vara snäll mot mej själv och inse att jag skapar katastroftankar. Är tacksam för att hon ringde. Vi bokade ny tid 30 september.

Jag saknar Å (döpt honom till det nu) massvis, men jag vet inte om han saknar mej och det är jobbigt…

Eru& hade vunnit pengar och ville bjuda på öl, så vi tog en sväng ihop med TK och M@s. Blev bjuden på lyxmat (hehe)

”Kantell smörgås”

Sen åkte vi alla hem till mej och spelade UNO.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s