Lördag 28 augusti 2021: promenad och matlagning


Vikt / BMI

72,6 (-7,1 sen 6/7) / BMI: 23,7. Ner 0,3 kg från igår, trots att jag bara låg hemma i sängen…

Dagen

Var uppe kl. 8, som vanligt. Tog en långpromenad nästan direkt. Är inte så skönt väder ute, men det regnar inte i alla fall. Imorgon ska det bli 22 grader, så kanske tar en simtur då. Har även lyckats dammsuga idag och var på Willys och köpte lök och grönsaker. Jag har fått lite olika konserver av TK, så tänkte laga lite mat senare. Vet inte om jag kommer att äta den idag dock, jag känner att jag hellre kör på Nutrilett tills förpackningen är slut.

Ris och grönsaker (250 kcal)

Lagade mat och åt lite av den ändå. Blev god och stark!

Nu blir det gårdagens That Chapter och en folköl.

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s