Söndag 29 augusti 2021: snyggaste killen blev utslängd… haha…


Vikt / BMI

72,6 (-7,1 sen 6/7) / BMI: 23,7. Ingen skillnad från igår.

Dagen

Har varit extremt seg hela dagen och kände inte för att simma. Tog itu med min promenad först vid halv elva. Pratade med TK sen och hon skulle till Silverkällan. Jag kände först inte för att hänga på, men jag sitter bara hemma och ältar och klandrar mej själv för allt möjligt, om jag inte kommer utanför dörren och gör något annat. Borde egentligen dra in på båda kostnader och kalorier, men jag kommer inte att gå ut lika mycket när det blir höst och vinter.

Skulle ta bussen kl. 14.10, men så gick inte vagnarna från vårväderstorget som de skulle, så jag fick till Eketrägatan. Fy, vad svettigt det blev, men har nu fått lite extra motion idag. Tänkte inte stanna här så länge, men TK drar fötterna efter sej och har inte ens dykt upp än. Får bli max tre öl.

Har suttit här i en timme nu och TK ska komma hit med taxi. Jag har fått ringa tre olika taxibolag och till slut fick jag napp och nu får jag inte tag på henne. Suck. Tack och lov lovade hon att bjuda på en öl för problemet. Haha.

Blev världens drama p.g.a. att Truls eftersom han blev utslängd. Typ alla var med på att hålla honom hemlig för Ada ett bra tag tills han blev upptäckt. Intressant tillställning. Hehe…

The Shunbun att relatera till idag.

Jag hade mycket hellre velat vara med honom idag, men jag har inte hört något, så jag får tyvärr avleda uppmärksamheten från mitt skitliv på annat sätt. Suck. Jag skulle hellre vilja gosas och pussas, än att vara halvlullig med TK. Hon följde med hem och snarkar nu gott… Tyvärr fick hon mej att köpa Billys pizza innan vi kom hem. Det bådar inte gott för vikten.

Jag hoppas att jag får nån kontakt imorgon, för det här känns lite ensidigt (själv sitter jag alltid med mobilen i handen haha), tyvärr, och jag vill hellre veta än leva i ovisshet (vem fan har tid med det?) Jag tycker verkligen om den här killen, så, åtminstone jag, hoppas att det går framåt. Jag behövde verkligen skriva av mej annars hade jag inte tagit upp det nu eller här.

Daglig aktivitet 80 min: ✔️ (13.000 steg och 105 min)

Dagens KBT

Jag får ta nya tag imorgon. Jag tänkte att jag skulle påbörja överklagan om sjukpenningen när jag kommer hem,så det får räcka med den ansträngningen idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s