Fredag 27 augusti 2021: vilodag


Vikt / BMI

72,9 (-6,8 sen 6/7) / BMI: 23,8. Tack och lov gick jag inte upp i vikt p.g.a onyttigheterna igår! Vikten ha fastnat här dock…

Dagen

Jag kände av att jag hade druckit igår, så jag valde att ta min vilodag idag istället. Det är ändå lite för kallt för att simma. Hoppas på bättre väder imorgon (längtar tills dom öppnar inomhusbadet…)

Har bara legat nedbäddad och spelat på mobilen och det kommer inte att hända något mer spännande idag. Skulle behöva dammsuga, men det får bli en mer produktiv dag imorgon.

Fick ett sms från Legehuset angående min andra dos vaccin och var tvungen att sitta i telefonkö i tretton minuter för att ta reda på vad dom ville. Blev ombokad till kl. 11.35 på min födelsedag. Suck, inget att göra…

Nu blir det Eleanor Neele och True 911 Calls och sen tidigt i säng.

Jag har fått mjölbaggar upptäckte jag nu. Fan! Jag får googla på hur jag löser detta. Så äckligt!

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s