Måndag 16 augusti 2021: stolt


Vikt / BMI

73,4 (-6,3 sen 6/7) / BMI: 24,0. Ner 0,7 kg från igår. Jag åt fyra Singoalla igår, men i övrigt blev det bara en Nutrilett och 2,5 starköl. Jag har t.o.m. kakor kvar och känner inget sug efter dom!

Dagen

Hade bokat simningen kl. 9, men det var ösregn när jag vaknade, så jag avbokade den. Jag tänkte att jag får kompensera med promenader, trots regnet och tog en promenad på en halvtimme. Begav mej sen iväg till Willys med mina pantburkar och handlade det viktigaste (kattsand) för 34 kr. Jag är så jävla fattig nu, har verkligen gjort av med för mycket cash på öl och cigg (var tvungen att köpa en hel limpa cigg till för 529 spänn och får hushålla med den nu!). Det har blivit alldeles för mycket öl eftersom det har varit sånt kanonväder ett tag, men nu när det regnar känner jag inte alls något sug efter det. Jag får inte pengar förrän på fredag, men har Nutrilett och bananer hemma, så jag överlever.

När jag var på väg hem från Willys hade det slutat regna och klockan var 12.52. Jag tänkte att jag åker fan och simmar ändå och bokade in mej till kl. 13. Tog bara en cigg hemma och drog sen iväg. Jag hade inte bråttom eftersom den bokade tiden är 165 min, men det krävdes en hel del positiva uppmuntranden för att jag inte skulle stressa ihjäl mej. Var i bassängen kl. 13.35, så det var lugnt. Det ska regna imorgon också, men hoppas att jag kan komma iväg till Lundbybadet ändå! Blir tidig kväll, är helt slut.

Örat med piercingarna gör fortfarande ont, men det har lättat lite.

Nu ska jag försöka slappna av med lite virkning (var ett tag sen nu) och se det senaste som This is Monsters la upp igår på Youtube – och jag hade missat Deadbug says från igår (bra kväll!)

Halsduk

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagens KBT

Jag fick verkligen öva på ”jag har inte bråttom” idag och jag måste säga att jag lyckades över all förväntan. Jag insåg även att jag blev andfådd när jag simmade för att jag hade stressat och inte p.g.a. eventuell panikångestattack. Jag sa till mej själv att jag inte måste simma en kilometer utan att jag är duktig som ens tagit mej dit. Bra framsteg måste jag säga. Känner mej stolt över mej själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s