Lördag 14 augusti 2021: vilodag (apoteket och Youtube)


Vikt / BMI

74,8 (-4,9 sen 6/7) / BMI: 24,4. Den jävla pizzan gjorde att jag gick upp 0,9 kg! Fan! Allt känns så förbannat hopplöst, men jag ska fan inte ge upp! Fortsätter med Nutrilett.

Dagen

Idag har jag utnyttjat min vilodag till max. Regnet vräkte ner när jag vaknade, så jag avbokade simningen, men saknar det som fan när jag inte kommer iväg. Hade jag avvaktat lite kunde jag ha tagit kl. 13-passet eftersom vädret är ok nu. Suck (blir simning imorgon, dock!). Sov till kl. 10 och sedan tog jag en sväng till apoteket för att hämta ut Brintillix. Jag har frikort nu, så tänker hämta ut allt vid första möjliga datum. Idag blir det sen bara Youtube i sängen.

Jag har haft skitont i örat efter att jag satte tillbaka piercingarna. Kan inte sova på vänster sida. Störande, men det går över. Fick ett recept på koksalt, men eftersom jag bara använder örtsalt, så kan jag inte tillverka det just nu. Det löser sej ändå.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️

Dagens KBT

Like I said, ”vilodag”. Nästa papper handlar, annars, om tre olika varianter av samma grej: funktionsanalys, situationsanalys samt SORK. Jag kör igång på dessa imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s