Onsdag 11 augusti 2021: rehabkoordinator och piercingar


Vikt / BMI

73,9 (-5,8 sen 6/7) / BMI: 24,1. Verkar ha fastnat här. Suck. Har köpt en förpackning Nutrilett till, så kommer att fortsätta med den åtminstone en vecka till.

Dagen

Hade möte med min nya rehabkoordinator kl 10. Hade sån ångest inför ett möte med ny människa. Jag vet ju att jag ofta stressar upp mej i onödan, men det hjälper inte att jag försöker resonera med mej själv. Det är så svårt att ta det lugnt och inte hetsa upp mej över saker som jag inte kan påverka.

Mötet gick bra och jag hade givetvis haft ångest helt i onödan. Hon verkade vettig och vi hade ett bra samtal. Vi diskuterade hur min situation såg ut vid sjukskrivningen och hur den ser ut nu. Jag är rädd för att återgå till jobbet, både socialt och att kunna hantera krav som ställs på mej. Att inte ha kontroll. I alla fall får jag ta det här för vad det är – en hjälp på vägen tillbaka till arbete, vilket jag egentligen är glad för. Jag är glad att jag faktiskt lyckades andas djupt, pausa tankegångarna och framhäva mina rädslor och behov tydligt. Det är bara så jobbigt att prata om mej själv, samt att dra mitt livs historia ytterligare en gång, men det gick bra, trots att det var psykiskt uttröttande. Nästa steg blir att hon ska etablera kontakt med min arbetsgivare och sedan ska vi höras på telefon den första september. Jag kan själv inte göra så mycket just nu. Den enda uppgiften jag fick var att ge min socialsekreterare en heads up att arbetsträningen ligger i startgroparna.

Efter mötet hade jag bestämt mej för att ta en sväng till Tribe piercingstudio eftersom jag ändå var i närheten. Traskade dit i ösregn. Jag var lite osäker på om jag skulle ha behövt beställa tid, men chansade och jag fick jättebra hjälp ändå. Det hela gällde mina piercingar i örat, som jag inte har haft några smycken i på evigheter. Dom kunde inte hjälpa till att sätta i dom p.g.a. coronan, men eftersom det nu finns en enklare piercing där man bara knäpper till så sitter dom på plats, så tog jag beslutet att jag gör fan ett försök på egen hand. Det var lite trögt och pilligt, men nu sitter dom där!

Hade flyttat bokningen till simningen till kl. 13 och tack och lov hade det slutat regna och lite solsken visade sej tills dess. Är inte mycket folk nu när det är mer höstväder och det är skitskönt.

Jag har glömt att meditera den senaste tiden, vilket stör mej lite, men jag har faktiskt mått så pass bra att behovet inte varit lika starkt. Jag ska köra ett kort pass nu.

Blev bjuden på lunch igår! Jättetrevligt! Jag har bara ätit sushi en gång förut, för flera år sen, så det var en intressant upplevelse. Det gick inte så bra med pinnarna, men jag fick i mej maten med händerna i alla fall haha. Det var riktigt gott, så det kan jag gärna äta igen.

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagens KBT

Jag tycker att mötet får räcka som uppgift idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s