Fredag 13 augusti 2021: umgänge och öl


Vikt / BMI

Fuck it! Det är exakt samma som igår för femte dagen… Dricker Nutrilett, simmar och promenar, varför i helvete har jag vägt exakt samma vikt i fem dar?! Fan, jag har inga kläder som passar och varje gång jag ser mej i helspegeln på badet känner jag inte igen mej själv och får sån jävla ångest! Det här är inte jag och jag mår skit över att se ut så här! Jag är en idiot!

Försöker banta, ja.. (hatar ordet och hatar mej själv) – fuck allt… (1700 kcal enligt appen)

Dagen

Ärligt talat dricker jag för mycket öl. Ölen är tyvärr den outlet jag har haft på sistone (ett säkerhetsbeteende enligt kuratorn). Dricker öl pga att den sociala fobin har blivit värre, men mest för att jag mår så dåligt över vikten. Helst skulle jag vara smal, sitta hemma utan människor, med kisse, och bara ha min 80 minutersaktivitet, men jag inser att även jag behöver social kontakt, fast som det är nu så känner jag själv att jag måste trappa ner ölen. Ölen hjälper inte till att gå ner i vikt precis. Jag räknar kalorierna på min app och en starköl är fan 240 kcal, så fyra stycken så är jag över 1000-gränsen – aaargh! Jag behöver verkligen inte öl, så det handlar mer om en social grej, ett sätt att komma ut. Jag är däremot så övarmatad med människor och sociala kontakter nu att jag behöver återhämta mej i flera dagar…

Igår träffade jag ”&” och eftersom han är hemlös ställde jag upp med att han fick sova här en natt. Givetvis ville han till bolaget när han vaknade och jag följde med, vet inte varför. Jag ville ha ett par öl och sitta hemma och spela June’s Journey. Men. Efter bolaget gick vi och satte oss vid bänkarna med dom andra alkisarna. Jag berättar detta enbart för att jag skäms – jag är verkligen ingen bänkalkis. Jag är fan inte ens alkis, men man kan uppenbart ha roligt (?) med folk. Det blev ändå trevligt.

Backaplansalkisar (som bl.a. bestod av en vacker kvinna)

Pratade med folket en stund efter att jag hade köpt ölen. Sen blev det rakning:

Sjukt att det känns som att man hamnat på en festivalcamping på Backaplan… hahaha…

Apropå inget måste jag bara pusha för Mylo the cat igen, sorry. Hahaha. Sjukt att ha följt en kanal i tretton år och sen helt plötsligt drar den igång. Mylo is still alive, folks!

Jag tycker verkligen om att lyssna på radion. Rekomendation:

Del 1 av 4. Den enögda kaninen
https://sverigesradio.se/avsnitt/1454754

Ärligt talat är jag är trött på mitt liv, men jag har (faktiskt) förhoppningar att saker ska hända på olika områden, speciellt vad gäller jobbet, som gör mej mer positivt inställd.

Kvällen kommer att bestå av Youtube och den sista ölen. (Kunde inte sova på vänster sida natten till idag pga piercingarna, men hoppas det går bättre inatt).

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ fuck it

Dagens KBT

Skitsamma.

Förslag när jag skrev ”skit”. ”Skitvardag”? Är det vanligt att skriva det? (aldrig använt det själv)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s