Torsdag 1 juli 2021: Försök till simning


Vikt

78,1 (-3,8 sen 26/4)

Dagen

Har inte orkat skriva på ett tag. Pratade med kuratorn i tisdags, men i övrigt har jag inte tagit itu med psyket alls. Jag tänkte göra ett försök att skriva lite om det imorgon.

Skulle simma idag och när satte på radion fick jag höra att det hade hänt saker i Biskopsgården. Jag sover ju alltid med hörlurar, så hade inte hört något. Pratade med en granne i tvättstugan (skulle boka om tiden) och hon hade hört blåljus. Skjutningen verkar ha skett precis nere vid torget upp mot Höstvädersgatan.

Hela torget var avspärrat och det gick inga spårvagnar. Det stod trevliga poliser där, som jag pratade med, och de talade om att jag får traska till Eketrägatan. Med tanke på det som hänt var min promenad ett litet dilemma. Däremot klarade jag bara av att simma 300 m eftersom jag var helt slut när jag kom fram till bassängen. Det var varmt och det var jättemycket folk och det var nära till panikångestattacken hela tiden. Gav upp och gick hem igen. Känns bra att jag kom iväg i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s