Tisdag 6 juli 2021: nya tag


Vikt / BMI

79,7 (-0 sen idag) / BMI: 26,0. Jag är så förbannat trött på att vara fet nu! Har druckit en hel del öl och ätit pizza och chips i massor. Nu får det fasen vara nog.

Dagen

Har sovit runt elva timmar per natt och inte simmat så ofta som jag vill, så idag bokade jag om simningen till kl. 13 istället för att boka av den helt. Simmade min kilometer och efter jag kommit hem tog jag en promenad på 40 min. Har hållit mej till Nutrilett idag. Det blir ingen alkohol inom överskådlig tid!

Har inte gjort något vad gäller KBT:n heller på sistone. Det är svårare att ta itu med det nu när kuratorn har gått på semester. Jag fortsätter imorgon där jag slutade sist. Tänkte även renskriva kuratorns och mitt senaste samtal.

Har inte heller gjort någon plusaktivitet, mediterat, skrivit ångestsymptom i kalendern, städat eller kollat på mina Youtube-favoriter. Så, nya tag nu, som sagt.

Har läkartid imorgon kl. 9 via videosamtal. Är nervös, som vanligt, över att inte lyckas göra mej förstådd. Sociala fobin har verkligen satt käppar i hjulet för mej nu och när jag har druckit öl har jag inte förbättrat situationen direkt. Jag har skrivit ner några punkter att ta upp med läkaren, så hoppas det går bra.

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s