v.44 Söndag 3 november 2019


Vikt:

Mål: 60,0 kg / -22,8 kg.

Idag: 61,4 (+0,9 sen igår / -21,4 totalt).

Inspiration

Jag tycker det är bra att: jag börjar få tillbaka lite av mina rutiner.

Psyket: Sömnen halvdan (8,5h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: inte mycket ångest idag, men mycket stress och oro. Koncentrationen ok.

Dagen i sammanfattning: Gick upp redan kl. 5.30, men inte så konstigt när jag somnade vid niotiden. Morgonrutin. Lade mej och läste en stund. Begav mej iväg på en promenad kl. 11.30. Gick en runda jag inte hade gått innan för att undersöka området lite. Det tog 50 minuter. Gick hem och hämtade pantburkarna och gick till Lidl direkt. 19 kronor i pant, sen jag flyttade in, så på ca. två veckor. Handlade bara riskakor och fem bananer så jag behövde inte betala några kontanter. Efter promenaden åt jag lunch och har kollat på några dokumentärer om seriemördare och virkat. Invigde duschen för första gången. Brukar bara duscha på badhuset annars, men har varit dåligt med besök där den här veckan. Duschen funkade bra. Det måste bli nya ordentlig tag i morgon vad gäller simningen. I övrigt har jag inte gjort så mycket mer. Ökade målet för mina aktiva minuter till 150 och antalet steg till 15.000 och gick en sista promenad på 20 minuter vid 17-tiden.

Dagens projekt:

Söndag: Gå igenom kartonger (0/72)/Museum/Spontanitet. Hade funderingar på att åka till förrådet, men jag valde att inte ställa några krav på mej själv idag.

Simning (mån,ons,tor,lör): c

Promenad: 15.376 steg / 493 kcal

1930-talsfilm: x

Virkning: Meditativ Mandala

Språk: x

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Wicca: x

Meditation Kväll: x

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, 140 kcal.

Lunch: Vegoschnitzel med grönsaker. 260 kcal.

Middag: En skål müsli med havredryck. 220 kcal.

Mellanmål: 4 riskakor, en banan. 270 kcal.

Summa kcal: 872/1393

Kolhydrater: 56/55 %

Fett: 33/25 %

Protein: 11/20 %

Vikthantering: 140 aktiva min: 1690 brända kcal av målet 1668 = -819/-275 kcalbalans/målet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s