Måndag: Deprimerad & Omotiverad 


Vikt dag 51: 73,0 (-4,2) 

Vad fan! Upp 0,5 kg igen, sen igår! Åt 1300 kcal igår samt promenerade 1,5 h – hur kan jag då gå upp 0,5 kg?! Fan, vad jävla less jag är på detta! 4 kg på 50 dar, det skulle betyda att det skulle ta hela 200 dar till att gå ner 16 kg (!) fast å andra sidan så verkar ju vikten ha fastnat här så 200 dar skulle ju varken göra till eller ifrån. 

Jag har börjat tappa motivationen till allt nu. Det har inte bara med vikten att göra, depressionen börjar ta över igen. Kommer inte iväg till badhuset, tar emot att gå ut, disken samlas på hög, har ingen koncentration till mina 1930-talsfilmer, inte kul att virka, allt känns meningslöst. Trodde att när jag nu börjat få rutin på saker och ting så skulle det bara bli lättare – inte svårare! Kanske bara är en av tillfällig motgång, men det känns inte så. Jag får fortsätta kämpa, men det är ohyggligt tufft nu. 

Min mor tog upp det här med sköldkörteln i och med min svårighet med att gå ner i vikt. Jag har alltid haft bra värden, men vid ett tillfälle låg det för högt och jag åt Levaxin ett tag. Slutade eftersom jag inte orkade fixa nytt recept (mådde som sämst då). Tog nytt prov och fick nytt recept för nåt år sen, men då var värdena normala igen så läkaren tyckte jag att kunde sluta ta tabletterna. Sagt och gjort. Kommer inte träffa psykiatern igen förrän om två månader, så vet inte om jag ska vänta tills dess och be om nya prover, eller om jag ska testa att ta lägsta dosen av Levaxinet jag har kvar i några veckor. Måste ju sluta ta dom om jag ska ta prover då såklart. Kanske ska ringa psykiatern och fråga, men de är ju helt omöjliga att få tag på. Får fundera tills imorgon. 

Klockan är nu 15.30. Har fyllt upp diskvatten men inte kommit igång med disken. Kom aldrig iväg och simmade och nu måste jag tvinga mej själv att gå en promenad innan det blir mörkt. Helvete, vad allt känns motigt. Hoppas Pokémon känns lite roligt när jag väl kommer ut. 

Blev en sväng runt Svarte Mosse i alla fall. Skittrist väder. Var ute i 70 min (4,9 km). 

2 nya Pokémon. 

Har nu lagat mat i stora mängder, har säkert åtta portioner nu, så vi klarar oss några dagar. Får visserligen pensionen imorgon, men den kommer ryka illa kvickt, tyvärr. 

Ska käka och kolla på lite seriemördar-dokumentärer (eller något liknande) nu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s