Lördag: Handla & Trädgårdsföreningen 


Vikt dag 49: 72,5 (-4,7)

Yes! Det går framåt/nedåt. Minus 0,4 kg från igår. Kanon! Det tog tolv dagar att komma ner till 72,5 kg igen efter att jag svullade en dag och gick upp 1,6 kg till 74 kg. Helt sanslöst! Hade gått på max tre dagar i ”vanliga” fall. (Tydligen är detta det ”vanliga” nu… Det stör mej något oerhört!) 

Gick inte upp med L idag. Kunde inte somna igår och tog nog lite för mycket Theralen. 

Hade frågat Sis om pengar och såg att hon hade svarat när jag vaknade (runt kl. 14). Åkte iväg och handla och passade även på att ta en sväng till Trädgårdsföreningen. 

99 % av alla inne i parken var Pokémon-spelare med mobilerna i högsta hugg och diverse Pokémon-snack hördes från alla. Inte så många ensamma, som jag. Blev ca. en timmes promenad på 3 km. 

3 nya idag. 

Först idag kom en notifiering om de nya Pokémon. 

Satt bakom nån snubbe, på vägen in till stan, som filmade hela vägen (typ). Asså, när ska folk fatta att man filmar horisontellt!? Går ju fan inte att kolla på filmer inspelade på detta, oerhört korkade, sätt. 

Väl hemma satte jag på mina scary stories och hängde in tvätten, diskade och kokade upp det sista av couscousen, det hela bovetet och matvetet jag hade hemma sen innan. Hade tre olika sorters tomatsåser med olika bönor som jag hade lagat tidigare i veckan, som jag blandade med de olika grynen. Blev fem eller sex portioner. Vägde, räknade på alla portioner och märkte upp dom, så jag vet hur många kalorier per 100 g som varje matlåda innehåller. Följer kaloriräkningen slaviskt nu och allt skrivs in i appen. Vet av erfarenhet att just detta är det enda som funkar för mej. Flashback till mina ätstörningsdagar, fast då fanns inga appar utan det var en kaloribok (som jag fortfarande har kvar) och anteckningsblock som gällde. 

L kommer väl hem från jobbet snart. Är rätt trött nu, så det blir nog tidigt i säng idag. Måste försöka åka iväg med L imorgon och simma. Jag får inte in rutinen om jag håller på så här och skjuter upp hela tiden. Bränner för tusen dubbelt så många kalorier om jag jämför 30 min simning (ca. 400 kcal) med 60 min promenad (ca. 200 kcal). 

Mått rätt bra, psykiskt, idag. Igår blev jag faktiskt mer stressad av promenaden än hjälpt av den. Idag däremot var jag rätt ångestfylld och disträ innan jag åkte in till stan, men kände mej mycket klarare när jag kom hem. 

Ska se om jag hinner kolla på nån dokumentär innan jag går ner till torget och möter L. 

Blev några dokumentärer. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s