Fredag: Pokémon Go 


Vikt dag 48: 72,9 (-4,3) 

Ner 0,8 kg sen igår. Bra! 

Generation 2 har kommit! Kul, även om jag inte har tagit alla i generation 1 än. Ska gå ut en promenad snart, har inga bollar. Måste ut från lägenheten, de renoverar flera lägenheter i huset och det är ett jävla borrande. Håller på att bli galen! 

Jag mår inte speciellt bra idag, väldig ångest, får tvinga mej själv ut och hoppas att jag mår bättre av det. Ska käka nåt först och sen dra så fort som möjligt. Foten är i stort sett ok nu. Skönt. 

Update:

Varit ute i en timme och 45 min. Gick väl i ca. en timme: tre varv runt brunnsparken och en snabb sväng in i Trädgårdsföreningen. Blev 3,3 km. Var en mycket produktiv promenad, Pokémon-mässigt sett. Fångade bara av de nya så det blev ett tillskott på hela tolv stycken (blir nog någon mer efter uppgradering) samt 100 bollar. 

Batterierna höll förvånansvärt länge idag. Kan det vara temperaturen ute i alla fall? La av vid 26 % i hissen. 

Man märkte under promenaden att det hade hänt nåt i spelet. Häromdagen var jag ensam (vad jag kunde se i alla fall) Pokémon-jägare i stan, men nu var det massvis med folk med mobilerna i högsta hugg och en massa snack om bollar och liknande. Det var nog mest föräldrar med spelande barn. Inga av föräldrarna verkade dock spela. Vilka tråkmånsar. Säg en hel del äldre också som spelade, då verkade det övervägande vara par som traskade ihop. 

Nu ska jag försöka reda ut Pokédexet, starta ett Lucky Egg och görs en massa uppgraderingar. Vissa av de gamla generation 1 får nu en generation 2 uppgradering, men de flesta kräver ett speciellt föremål för det, så även om jag har slitit ihop alla godisar som behövs kan jag inte uppgradera alla dom nu. Har en King’s Rock, så en går (Slowpoke?) och sedan Evee för hon behöver inget föremål. Saknar 93 st i Pokédexet nu. 

Update:

Har nu skrivit ner namnen på alla 93 som jag saknar, så jag kan bocka av dom. Upptäckte att alla Pokémons har fått kön nu också. Kul. 

Update igen:

Nu har dessa fel namn. Man var tvungen att döpa om Evee för att dessa två skulle uppgraderas. Den svarta heter Umbreon och den lila/rosa Espeon. 

Fem nya till (sammanlagt 17 st idag!) 

Hade kommit lite nya funktioner så som att kunna byta stil lite (det mesta kostar, och jag tänker inte lägga riktiga pengar på det här spelet). 

Jag tar en sväng till Svarte Mosse nu, kul att se om det finns några andra sorter där. 

Ytterligare update:

Var ute i en timme och 20 min (5,6 km) runt Svarte Mosse. 

Väldigt dimmigt ute idag. 

Ännu mer idag:

Blev ytterligare 2,1 km (sammanlagt 1,1 mil idag – 550 kcal enligt appen) eftersom jag åkte och mötte L efter jobbet. Blev några nya Pokémon till: 

Sammanlagt 26 st nya Pokémons idag! 80 st kvar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s