Lördag: Svarte Mosse 


Vikt dag 42: 74,0 (-3,2)

Samma vikt som igår… 

Idag har jag bara varit på promenad uppe vid Svarte Mosse. 
Gick en rejäl runda, tyckte jag i alla fall. Var ute i 1,5 h – blev 6,3 km. 

Blev klar med Tentacool efter 12 km. 

Bytte till Gloom, som också blev klar efter 3 km. 

Bytte då till Drottninggatan, men den kommer dröja innan den blir klar. Måste gå in 15 godisar… 

Idag har skörden varit god: 4 nya Pokémons:

Chansey. 

Tentacruel. 

Vileplume. 

Exeggutor. 

L är på lördagsmiddag, så jag får vara lite själv idag. Skönt. Hade ju vant mej vid att rå mej själv när han blev sjukskriven. Han återgår till jobbet på måndag i alla fall. Lite jobbigt att vi inte har pengar så han kan få med sej nån lunch. Vet inte hur vi ska lösa det. 

Nu tänkte jag diska lite och lyssna på scary stories. Det har blivit rutin nu, så det är mycket roligare att städa och diska. Bra, va? 

Funderar på att kanske ta ett bad sen, är lite småfrusen efter att ha varit ute så pass länge. Fast jag kanske blir varm av att diska? Just nu ligger Spippo i knäet och värmer mej lite. 

Har känt mej rätt bra psykiskt idag. Inte helt avslappnad eller normal, men ingen större ångest i alla fall. Depressionen kämpar jag med dagligen, så den orkar jag inte ens nämna längre. Att motivera mej själv att göra de saker jag nu lyckas ta mej för (promenera, städa, diska, tvätta, simma etc) är otroligt svårt. Jag ser verkligen inget syfte med nånting och det finns ingen glädje i nåt. Ser ingen ljusning heller. Det enda jag kan göra är att låtsas (”fake it till you make it”) och hoppas att livsgnistan kommer tillbaka. Det är ju det Psykiatern och AT hävdar, att jag måste tvinga mej själv till en början och att detta ska hjälpa till att få mej tillbaka till mitt vanliga jag och mina vanliga rutiner. Jag vet inte om jag fullt ut tror på det, men vad kan jag annars göra? Har ingen annan plan och så här kan jag ju inte fortsätta att leva. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s