Måndag: Simning & tvätt


Vikt dag 23: 74,4 (-2,8)

Wow, vad hände nu? Ner ett helt kilo från igår! Jag och faktiskt t.o.m lite chips igår, fast inte så mycket annat, bara frukost och pyttelite gryta till lunch. Ingen motion igår heller, gick ju bara fram och tillbaka till Willys för att handla. Konstigt, men bra. 

Gick upp med L idag igen. Varit och simmat. Det gick trögt idag. Jag är fortfarande lite förkyld, har en hemsk slemhosta. Det är säkert därför det kändes tungt idag. Blev dessutom helt illröd i ansiktet, jag bara kände hur det hettade och såg inte klok ut när jag kollade mej i spegeln. Brukar aldrig bli så när jag simmar. Det hettar fortfarande och är lite röd, trots att det gått en timme sen jag klev ur badet. 

Höll tyvärr på att få en panikångestattack när jag simmade. Det har hänt en eller två gånger tidigare. En av gångerna var jag tvungen att gå upp. Idag fortsatte jag att simma och koncentrerade mej på andningen. Attacken bröt inte ut, men jag känner av det fortfarande. Det blir en jobbig dag det här eftersom den här känslan kommer ja troligtvis att få kämpa mot hela dagen. Mina benso är slut, ska fixa nytt recept idag. 

Har tvättstugan idag igen. Ville byta till tisdagar, men fanns inga tider lediga så fick bli idag kl. 11-15. Skönt att det bara var två maskiner. 

Nu ska jag försöka distrahera tankar och känslor med film eller dokumentär. 

PS. Från och med idag är bloggen offentlig igen. Vet inte om jag kommer fortsätta med det, men det får vara så tillsvidare. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s