Onsdag: Ångestdag


Vikt: 76,2 (-1,6)

Fan, den här veckan går inte alls bra. Disken börjar plocka på igen, jag har sovit för länge, inte orkat simma, inte orkat betala sista räkningarna (fick sista pengarna idag), inte lyckats hålla min diet ordentligt (åt för mycket igår och idag har jag ätit pasta) och jag har haft ångest varje dag. Enda dagen jag varit ute var i måndags när jag var hos arbetsterapeuten. Då kändes allt ok, men sen igår känns allt bara fel. 

BS var sjuk idag, jag tackade nej till vikarie, så kommer träffa henne nästa onsdag. Så därför kom jag inte upp eller ut idag heller. 

Tog ett bad idag med, frös och jag har tydligen fått urinvägsinfektion. Druckit en massa vatten och lite kaffe, men känns fortfarande. Jobbigt, svårt att slappna av. 

Kollar nu på tv (dokumentärer; bl.a ”Killer Kids”) och försöker virka lite. Ska försöka se en film sen och tvinga mej att koncentrera mej. 

Måste försöka ta nya tag imorgon! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s