Arbetsträning och folköl


Vikt: 67,4 kg (-1,3 sen 31 mars)

På arbetsträningen har dom börjat med att visa mej hur dom tar hand om blodprover nu, vilket känns bra. Nu är jag på väg tillbaka mot mitt riktiga yrke. I övrigt fortsätter jag med det administrativa, vilket jag gillar.

Var fint väder, så blev en promenad efter jobbet. Har gått 16.000 steg idag!

Var verkligen inte meningen att jag skulle dricka folköl idag, men blev sugen eftersom det är typ min ”fredag” idag – dumt, jag vet. Har dock varit lite produktiv; handlat, diskat, bytt duschdraperi, städat duschrummet och lämnat in återansökan till soc, så är ändå nöjd med mej själv idag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s