Telefonmöte och tvättstugan


Vikt: 65,7 (-1,7)

Telefonmöte med Cael kl. 11. Vi diskuterade om jag skulle utöka arbetsträningen eller behålla den som den är just nu. Hon ska komma på uppföljningsmöte nästa vecka, så jag ska fundera till dess hur jag vill göra. Jag funderar på alternativen att vara där en tredje dag två timmar eller börja tidigare en dag. Det lutar åt det senare. Har även fundering på om jag ska stanna kvar och äta lunch där en av dagarna, vilket en av tjejerna föreslog.

Efter samtalet hade jag ett ärende inne i stan, vilket tog en timme, typ, och jag var hemma lagom till tvättiden.

Skulle eventuellt ha pantat och handlat idag också, men jag hade ingen lust. Köpte ett sexpack folköl på Willys och förnyade spårvagnskortet i alla fall.

Messade lite med sötnosen Rhith och han kommer troligtvis tillbaka på torsdag. Saknar honom jättemycket, även om det är skönt att bara få rå mej själv. Vant mej vid att ha honom här och det är trivsamt. Känns roligare att gå upp på morgonen när jag vet att det finns någon här som bryr sej om mej, att jag betyder något, typ.

Fixade naglarna och ögonbrynen också, så det känns bra. I övrigt har jag mest spelat patiens.

Sov dåligt inatt och jag börjar bli jäkligt trött, så jag går och lägger mej tidigt. Fan, pensionärsvarning på mej.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s