Fått lite grann gjort ändå


Vikt: 66,8 (-0,6)

Har nästan gjort allt jag skulle göra idag. Skippade Lidl eftersom jag ska ta och planera två måltider och bara handla det för att spara pengar. Får se om jag kommer iväg imorgon med pant och allt. Har tvättstugan kl. 14, så får se vad jag känner för.

Tog i alla fall itu med att plocka in disken, dammsuga, torka och ta en dusch. Skulle ha plockat ögonbrynen och fixat naglarna, men tar det imorgon efter tvätten. Känner mej lite slö, så det får räcka så idag. Snöade in på dumma quizzes på nätet och höll på med det ett bra tag och spelade sen lite patiens – så ingen vidare produktiv dag i övrigt.

Har telefonmöte med Cael imorgon kl. 11 också, så får försöka ta mej upp vid senast til i alla fall och komma igång med dagen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s