Är jag en drönare?


Vikt: 66,3 (-1,1) – varför upp?!

Hostade hela kvällen igår, men lyckades somna ok. Vaknade dock oavbrutet av hostningarna och kl. 3 blev magen helt fuckad också. Efter att ha suttit på toa i 20 min försökte jag sova igen, men det var kört. Låg klarvaken till 6.30. Insåg att det inte kommer att funka att gå till arbetsträningen, så jag messade dom vid kl. 9.30. Fick ett jättegulligt svar att jag dom gärna vill träffa mej och att jag skulle försöka sova ut.

Lyckades somna om strax efter messet och sov till 11.30. Hade ett ärende i stan kl. 13 och lyckades till slut ta mej iväg. Stannade vid Backaplan på hemvägen och köpte 24-pack toarullar, tandborstar, tandkräm och nagelfilar på Rusta. Var egentligen inte sugen, men behövde lite tröst, så jag köpte fem starköl på bolaget också.

Har messat och livechattat med Rhith. Han skulle på HV-matchen. Jag kollade på den också och det var ingen vidare match för HV71, som vanligt, känns det som. Tog en paus och gick till Willys för att inhandla mineralvatten och riskakor.

Svar: jag är inte en drönare, jag gör det jag ska tills jag får en overload och då tar drönar-mode över. I detta fall lyckades jag faktiskt inte sova, så det gick inte att göra så mycket annat än att dra täcket över huvudet igen, tyvärr. Tog faktiskt tag i dagen när jag väl hade fått sova några timmar till, så bra kämpat ändå!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s