Ofattbart ointressant dag


Vikt: 67,4 (0 kg) – då var jag tillbaka där jag började 9 januari…

Har verkligen inte gjort nåt vettigt alls idag, eller jo, jag har diskat! Har spelat patiens varje gång krediterna fylldes på varje timme och har kollat på två hockeymatcher, lite halvhjärtat. Gick inte ens bra för Frölunda, så det var ointressant där också.

Fille och jag har, mao, spenderat tiden bredvid varandra i sängen, med lite gos emellan varven. Han har fått lite Mjau och den var ätbar, men ingen jättehit.

TK ringde och frågade om jag vill ha en stol, eller fåtölj eller vad det nu var. Jag vet inte vad hon pratar om, så jag bad henne messa ett foto, men gamla tanta verkar ha lite svårt för såna nymodigheter.

Köpte en påse Salt&Vinegar igår, men jag ville inte unna mej det och gå upp ännu mer, så den ligger kvar i skåpet (beundransvärt, eftersom jag alltid vräker i mej alla tomma kalorier så fort dom kommer innanför dörren – får se hur länge jag lyckas spara dom).

Tänkte komma upp i någorlunda tid imorgon också och ta en sväng till Lidl för att panta och köpa lite vegomat dom hade i reklambladet. Måste också dammsuga!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s