Tv-serie och kattgos


Vikt: 67,2 (-0,2) – suck…

Sov till halv ett. Jag har faktiskt inte varit lika trött idag, men jag har inte känt för att göra nåt. Jag har druckit upp sista ölen från igår och suttit med Fille i knäet i stort sett hela dagen. Har sett flera avsnitt av The Crown. Undrar varför jag inte har kollat på den innan, precis min typ av serie. Rätt bra ändå, för nu har jag 50 avsnitt att kolla på (säsong sex verkar inte ha börjat än).

Felix har fått 137 upvotes på Reddit för sina greeble-fasoner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s