Trötthet och öl


Vikt: 66,6 (-0,8); skönt, ner lite i alla fall.

Arbetsträningen gick bra. Skulle ha simmat efter, men blev så jävla åksjuk på vagnen. Det har hänt så ofta på sistone. Vad sjutton beror det på?! Störande. Går inte att läsa i boken…

Hoppade av vid Backaplan och köpte nåra bärs. Var verkligen inte sugen på öl eftersom jag mådde illa, men behövde komma av vagnen och hitta på nåt att göra för att inte bara gå och lägga mej när jag kommer hem. Jag är så trött på att vara trött!

Väl hemma var jag dyngsur och genomfrusen. Försökte få upp värmen och Fillefjonkan hjälpte till. Blev sugen på nåt gotteri och Rhith föreslog Halloumifingers från Lidl. Lät som en bra idé, så jag begav mej ut i skitvädret igen.

Skitgoda!

Nu hemma med Felix värmande mina ben. Har ätit fingrarna (720 kcal för hela förpackningen – 14 st), pratat med mamsen och dricker nåra bärs. Ska fixa naglarna och kolla på That Chapter nu. Trist här utan Rhith!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s