Förtidsröstat


Vikt: 64,8 kg

Hade så jävla svårt att somna i natt. Bara för att jag sa det så hjälpte inte true scary stories… Jag satte på Women & Crime, där jag hade missat 14 avsnitt. Hann lyssna på två och ett halvt innan jag slocknade.

Kom upp vid elvatiden och satt sen och spelade Solitaire tills det var dags för sjuksköterskans videosamtal. Hon har tydligen bytt avdelning och ska inte hålla på med sömnbehandling mer så därför hade det blivit något fel när hon försökte aktivera dom sista modulerna (det är tydligen två kvar). Hon skulle kolla upp det och vi bokade in ett nytt möte nästa onsdag. En stund efter att vi hade lagt på ringde hon upp igen och sa att allt var fixat.

Efter samtalet frågade jag Rhith om vi skulle gå och rösta som vi hade bestämt, men han hade ingen lust, så jag klädde på mej och drog iväg till biblan själv direkt. Det var en hel del folk där och jag fick vänta i kö en stund, men allt gick smidigt och var snabbt överstökat. Skönt att få det gjort. Nu är det i alla fall bara 2018 som jag inte har röstat. Jag har gjort min medborgerliga plikt haha…

Drog in en sväng på Willys, som ligger next door, och handlade lite nudlar och bönor och krossade tomater så jag kan göra en gryta med råriset jag har hemma. Det gick på en hundring jämnt. Jag blir fortfarande helt chockad över att saker och ting inte kostar det jag är van vid och att allt blir så mycket dyrare. Störande! Jag har inte mycket pengar kvar nu, men mamsen skulle skicka lite sa hon, vilket är otroligt snällt.

Nu har jag inga planer alls för dagen. Tänker inte spela June’s Journey förrän på måndag eftersom mitt team inte anstränger sej den här veckan (vi ligger i botten av listan) och då är det roligare att samla en massa liv fram tills dess och sen köra hårt nästa vecka. Det brukar gå bra för oss typ varannan vecka av nån konstig anledning. Jag är inte ens med i en tävlingsinriktad grupp så egentligen bryr jag mej inte, men det är extra roligt att ha ett mål med spelandet.

Det får bli Kitten Match och Solitaire. Jag har dessutom fyra avsnitt av This is Monsters som jag inte har sett, så det har jag att göra också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s