Extremt dåligt humör och självhat


Jag har inte sovit på hela natten eftersom jag och exet satt uppe och pratade om allt möjligt. Han planerade inköp av ringar till sin förlovning och ville ha tips och råd, så jättekul för honom! Han gick vid typ halv 8. Jag drog till affären och köpte några folköl och nötter. Dagen har bestått av Reddit och Youtube. Jag är en extremt tråkig människa med alldeles för mycket laster. Jag vill inte vara en börda för nån – det borde vara bättre för andra om jag höll mej borta. Är på jävligt dåligt humör och hatar hur jag ser ut/mej själv just nu så det är nog ingen mening att lyssna på mej nu. Kunde inte ens med att väga mej eftersom jag förstod att självhatet skulle bli ännu värre.

Mådde inte direkt bättre av att nån tyckte att jag skulle vara ”chubby” vid 75 kg. Jävla idiot. Folk i kommentarerna satte honom på plats, thank the goddess.
Av någon anledning pratade jag och exet om Falkor. Som vanligt såg han ut som ett frågetecken. Jag fattar fortfarande inte hur jag har kunnat vara ihop med nån som inte växt upp med lyckodraken, Atreyu och Artax.

Lyssnar på en massa saker. Lars Ekborg (”Bunta ihop dom”) sa precis: ”Förresten kärringar över 40 blir ju så ful. Det enda man kan göra med dom är att vända upp och ner på dom och använda som som sparbössa”. Inte det positivaste att höra just nu, men vafan…

Jag har lyssnat på lite musik i alla fall för att få upp humöret:

Lyssnar på Lindeman nu och försöker att få upp humöret, men jag vill inte leva längre. Jag är så in i helvete trött på mej själv och på hur livet och allt ser ut. Jag tänker inte ta livet av mej, det är inte det jag menar, men jag har ingen livslust eller -vilja.

Går och lägger mej nu vid kl. 22. Bra. Godnat. (Undrar vad Rhith gör? Tänker dock inte lägga mej i. Sleep tight. Hur känns det åka att sabba skiten?

Hörts vi imorgon? Ta hand om Madde. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s