Viktökning och har varit terapeut


Vet inte hur jag kunde gå upp till 64 kg idag. Fan!

Hade tvättstugan kl. 14 och eftersom jag vaknade kl. 12 blev det inte mycket till dag innan dess. Medan jag tvättade ringde exet och ville komma hit. Jag hade inget annat för mej så jag sa att det var ok. Bad idea, as per usual.

Har hela kvällen fått vara exets terapeut och försöka att hantera hans problem med flickvännen. Hon hade blockat honom och det gick inte att använda koden för att ringa ändå. Exet ville prata med Rhith om han kunde hjälpa till med med hur man kommer ur blockningen och även prata med honom för att han känner förtroende för honom. Lite gulligt att exet vill prata med min nuvarande. Dom verkar gilla varandra och det är ju trevligt. Till slut ringde ändå flickvännen och dom hade ett kort samtal, men det lät inte som att dom löste problemet. Jag vill att han ska åka tillbaka till flickvännen och inte att han ska vara kvar hos mej, men jag tänker inte kasta ut honom. Jag lider med honom och jag har lovat att ställa upp (om det är något jag är så är det en bra vän) så jag gör det jag kan.

Jag fick exet att ringa självmordslinjen nu eftersom han pratade om att skära sej igen och är helt bedrövad över flickvännen. Det låter som att det går bra just nu. Jag känner mej lite nyfiken när jag lyssnar på hur han lämnar ut alla sina tankar och känslor nu, men det är bra för honom.

Vilken dag! Känns som att jag bara har funnits här för att hjälpa exet idag. Jag är glad att jag själv mått psykiskt bra idag, annars hade jag inte kunnat hantera honom och hans problem. Känns i och för sej bra att jag har kunnat lyssna på och kanske hjälpa en annan person. Ett framsteg för mitt psyke också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s