Dålig dag


Har mått dåligt hela dagen. Kändes som att jag skulle vara bakis, vilket jag inte var eftersom jag inte hade druckit nåt. Mådde illa och var trött. Det var rätt skönt väder så jag satte mej på balkongen. Satt och läste på Reddit och somnade sittandes i fåtöljen. Sov i över en timme.

Trodde att jag och Rhith skulle träffas idag, men det blev inte av. Mådde dåligt över det också, men det var lika bra eftersom jag mådde skit. Sen jag vaknade har jag inte gjort annat än att äta. Är helt övermätt nu och kommer att lägga mej redan vid kl. 20.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s