Reconnection with my past


Jag har inte gjort många knop idag. Jag har suttit på balkongen trots att det inte har varit nån värme idag. Pratade med exet och han kom förbi och hälsade på medan flickvännen gjorde nåt ärende. Jag bjöd på nåra cigg och han bjöd på ett par öl. Han var här i kanske två timmar.

Sedan – eftersom det är pappsens födelsedag så tänkte jag att jag går in på Instagram och lägger upp en bild på honom. Sen jag har varit utan Spippo har jag inte känt för att lägga upp nåt där, men tänkte att jag går in och kollar läget i alla fall. Lade upp en bild på min far och mej och det var några av dom närmsta som såg och gillade och några kommenterade nåt sött till och med. Kändes fint. Till och med teknoilliterata mor min lyckades kommentera att det var en mysig bild, visserligen samma kommentar två gånger, men ändock.

När jag hade gjort det så tänkte jag att ”vafan, jag har ingen kontakt eller koll på nån längre, så jag kikar runt lite”. Det var riktigt roligt att se en massa nya foton och inlägg från folk jag inte har sett på evigheter. Av en slump såg jag att min gamla polare var aktiv just nu (eftersom jag ger alla walesiska namn så får jag kalla henne Helwraig). Jag gick in på chattar och skrev helt käckt ”hej, är du aktiv nu?” (fyndigt eller hur?) Hon svarade direkt och vi messade fram och tillbaka i två och en halv timme. Varken hon och jag hade nån koll på vad den andra gör, men vi pratade på som om det aldrig varit nåt uppehåll i vår kontakt. Skitkul! Hon skulle ut och festa lite i Jkpg så vi ska höras lite längre fram. Hon ska gifta sej i närheten i vinter så vi kanske kan mötas upp efter det.

Kikade sen igenom mina följare och dom jag följer. Mitt första ex har tydligen två barn nu. Jahupp. My condolences.

NKOTB (det är Joey på bilden btw och det behövde jag inte googla)

Av någon outgrundlig anledning (nä, kanske inte riktigt eftersom jag känner mej själv) följer jag tydligen New Kids. Minns inte hur det gick till, men snacka om att jag fick en nostalgitripp när jag såg ovanstående inlägg. Det visades max fem-tio sekunder och jag bara ”lalalalala tonight” och så läste jag frågan. Haha, jag kan min nkotb-trivia! Yikes, det var fan inte igår jag och Helwraig var i Stockholm och såg dom på Globen. Fuck, precis efter jag skrev det så gick jag in på kalkylatorn och fick en smärre hjärtattack – det var 32 år sen!! För i helvete, jag borde vara en mumie vid det här laget.

Vågade mej på att lämna en kommentar på fyra gamla polares senaste bilder. Jag förväntar mej ingen återkoppling på det, men det var kul att se att dom inte är lika mumifierade som jag i alla fall (dom har ju lagt upp bilder, så dom måste ha nån livsvilja).

Nu ska jag spela lite June’s Journey och dricka upp ölen. Blir nog en tidig kväll ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s