”Party” och gråt i min ensamhet


Jag har inte vägt mej idag för jag orkade inte med kraven som följer på det. Jag satte på TV:n för en gångs skull, men kom på att jag vill fan lyssna på musik istället. Jag gör aldrig det och när jag väl är på humör är det bäst att passa på. Jag är på ett konstigt humör idag; har glädjegråtit åt flera underbara/gulliga inlägg på Reddit, främst katter, men även t.ex:

Jag har t.o.m. en t-shirt med Doohan på, good guy!

Samtidigt som jag tjuter har jag på min party-mapp på Youtube på random och lyssnar på helt pepp musik. Det är allt från E-rotic, Blur och Ronny och Ragge till Madness, Depeche och Proclaimers. Jag har byggt upp den listan i en jävla massa år nu så där finns alla genrer. Jag pendlar just nu mellan party och gråtmildhet. Fick mens igår och det påverkar, som vanligt, humöret även om det inte brukar vara så här extrem pendling. Jag blir mest glad av musiken i alla fall och det är positivt eftersom jag känner mej väldigt ensam. Vill kramas, men jag har ingen möjlighet att råda bot på det, så jag får roa mej själv så gott det går. Inte ens TK har ringt för att fördriva tiden… Jag skulle kunna messa Rhith, men jag vill verkligen inte vara till last, så jag tror att jag behåller mina känslor för mej själv.

Ska ner till Willys om en stund, tänkte köpa lite naturgodis och svulla lite i bedrövelsen.

Dropkick är bra!

Jag skulle egentligen ringa Boethaf idag angående eventuellt bad, men jag fryser t.o.m. här inne i lägenheten så det blir inget med det. Hoppas värmen kommer tillbaka så jag får nåt bad i år i alla fall, även om jag måste åka själv. Sommaren är bortkastad om jag inte fått doppa mej.

Satte upp håret i tofsar och lekte med en av fotoapparna (jag hade uppenbarligen tråkigt)…
För att få ut lite agression haha
Min och mamsens låt!
Mer bedrövelse med Kjelle.
1987 var jag inte ens en tonåring
Hade lite trevligt utbyte med en fellow ”Blue Spooker” (asså, nån annan som också lyssnar på Blue Spooky). Jag brukar otroligt sällan kommentera på Youtube-klipp, så lite kul ändå.

Update nåra h senare: jag känner mej så in i helvete ensam. Exet har messat flera gånger under dagen och nu messade jag tillbaka, helt tragiskt, bara för att känna att jag inte är ensam i världen. Har han svarat? Nä. Jag bryr mej dock verkligen inte om ifall just han svarar, jag har t.o.m. kommenterat och svarat på inlägg på både Reddit och Youtube. Jag skiter egentligen i om nån svarar, jag vill bara finnas till. Jävlar, jag är patetisk, hade jag haft en katt hade jag varit content. Fortsätter att lyssna på min musik och låtsas att all is fine and dandy. Nu ”pretty vacant” med pistols.

PS. Har messat lite med Rhith i alla fall, så jag är inte ensam i världen tack och lov.

PS II. Var inne på Instagram och kikade runt lite och sis var online! Vi messade en stund. Jag är glad att vi råkade på varann! Det känns aldrig stelt när vi pratar hur länge det än har gått. Skönt med nån man kan säga whatever till och den förstår hur ens tankebanor går utan att misstolka det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s