Gå och lägg dej, kärring!


Jag har nu suttit och lagt upp en profil på lägenhetsbyte. Jag vill inte bo i denna etta som en jävla nyutflyttad tonåring längre. Här har jag bara kokvrå med frysfack (inte ens ens frys!) och inget badkar! Bedrövligt…

Min egen första lägenhet var en etta på 29 kvm MED badkar (men bara kokvrå). Passade mej perfekt (). Jag är inte nitton bast längre. Jag äger inte jättemycket mer inredning, men jag måste få breda ut mej och gärna gå in i ett annat rum för att kolla på TV. Har väl växt upp lite (?) sen dess. Jag kommer att hämta en kisse-poo så fort jag bara kan, men då vill jag ha större lägenhet som han/hon kan röra sej på givetvis.

63,8 kg! (inte riktigt 59 kg än, men jag närmar mej)

Soc mejlade förra veckan och sa att jag kunde börja på arbetsträningen hos ALC vecka 35. Jag kanske skrev det? I vilket fall som helst så är jag (givetvis) jättenervös över det och kollade precis upp att det är exakt en månad och en vecka tills 29 augusti. Jag försöker verkligen att se detta som min semester nu (även om jag måste jobba med sömnbehandlingen).

Glömde att redovisa min hårfärgning den 4 juli.

Köpte denna på Willys.
Resultat blev långt ifrån det jag förväntade mej tyvärr (ok, det ser lite blått ut i luggen och i rätt ljus, men varför blev det grönt i topparna?)

Apropå inget så saknar jag min älskling. Han är kanske inte långt borta i km, men jag kan ändå inte krama honom, så det är för långt borta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s