Fortsatt värmebölja


Jag kunde somna till sist igår, men jag svettades så mycket att jag var tvungen att byta kudde mitt i natten. Fruktansvärt.

Exet började terrorisera mej på telefon vid kl 9, men jag hade ingen anledning att svara. När han hade ringt sex gånger gick jag upp till slut vid 10.30. Då ringde TK. Hon ville ses vid Klippan. Jag hade redan kontakt med en polare, H, som jag eventuellt kunde träffa där så jag tänkte att jag åker väl dit då.

TK satt vid alkisplankorna vid hållplatsen och bjöd på en bärs. Vi gick till ångbåtsbryggan och väntade på polaren. Det blev sen alldeles för varmt för en sån blekfis som mej och jag åkte hem medan TK gick till SK.

Jävlar vad många Gothia Cup-ungdomar det kom förbi när vi satt på plankorna. Alla möjliga länder och jag var glad och trevlig och önskade alla lycka till. Hahaha. På vägen hem på bussen var det överfullt av lag och det gick knappt att andas. Luktade svett.

Satte mej ner och killen bredvid presenterade sej som Jean och pratade franska med ungdomarna som satt närmast. Han hade inget med fotboll att göra, han var nån afrikan (haha, minns inte), men ville prata sitt språk. Jag sa hej (nja, vinkade) och ”je m’apelle…” och ”bonne chance” när dom gick av. Tyvärr var det 18 år sedan jag läste franska så jag kunde inte komma på nåt mer att säga och jag vet inte ens om jag stavade rätt nu.

När jag kom till mitt torg gick jag in på Willys och köpte cigg och en Pad Thai för 30 spänn (ingen höjning faktiskt!) och gick sen hem. Jag har messat lite med Rhith och den göteborgaren (haha, han skulle bli skitsur om jag sa det till honom, han är smålänning som jag) har en släkting med tillgång till en ö. Han har dock inte badat, så kanske inte nån öbo i alla fall. Jag är så avundsjuk på tillgången till vatten. Jag vill så gärna bada!

Träffade en kvinna vid hållplatsen när jag skulle till Majorna och hon skulle till Bergsjön och bada och jag hade så gärna velat hänga på. Det är mysigt där. Var där med förra exet, (jag har inget smeknamn på honom, men låt oss kalla honom Masp) och vi hade väldigt mysigt med polare och bad. Jag måste åka och bada. Jag hade ju bestämt att det här skulle bli en badsommar och jag har inte ens doppat fötterna. Aaargh, skitkasst. Jag får åka imorgon för fan!

Update: ringde Boethaf (not her real name, obviously) och frågade om hon ville åka och bada – åtminstone. Hon hade familj på besök (är inte gbgare) och dom skulle fira mammas födelsedag imorgon. Vi ska dock höras på lördag.

Nu ska jag kolla på That Chapter som jag har missat och slappa på balkongen. Jag får försöka att njuta av stunden i min ensamhet.

Jag har nu pratat med min polare från Jkpg i en timme. Hade gärna pratat med min pojkvän också. Kollar nu på på Youtube intervjuer med brottslingar (Stranger stories).

Ringde exet eftersom jag hade lite tråkigt mellan klippen. Jävlar vad Fain är svartsjuk. Jag får inte ens prata med honom. Jag är bara hälsosamt/normalt (?) svartsjuk själv, så jag förstår inte grejen. Jag vill verkligen inte förlora Rhith och jag hoppas att jag inte är ohälsosamt svartsjuk. Jag känner mej så in i helvete ful och fet när jag är ensam, så fatta hur mycket jag känner så ihop med en snygg karl! Det är lite ”I’m not worthy”, typ. Fast, enligt mej, så fattar jag inte hur jag lyckades ragga upp exet eftersom han ligger över mej på snygghetsskalan (för mycket Flashback och Reddit för mej nu känner jag…)

Skadeglädje: Cwrw (dvs exet) är helt kontrollerad sv Fain och får inte ens svara på mina mess. Svartsjuk på moi? (pourqoui?). Vi hade två rättegångar p.g.a. hans slagfäediga svartsjuka. Ok, vill inte att någon ska ha det så, men jag känner up yours och rätt åt dej blä!

Glömde skriva att jag fick utbetalningsavin från soc idag. Asså, jag är evinnerligt tacksam för att dom finns eftersom försäkringskassan skiter i folk med psykiska problem. Däremot tycker jag att det är lite kul att se deras utvärdering av ansökningsblanketten nu när allt går via nätet:

Ok, ”lägre än mall”? Då jävlar ska jag lägga till mer i kostnad nästa gång! (nej, jag är för snäll, men det är så man borde göra eftersom varför står det ”lägre”?)

Kollar på Youtube (as usual) och det är dom vanliga som, tack och lov, har uppdaterat (That Chapter, This is Monsters och Explore With Us). Idag fick jag dpck en glad överraskning:

Kul att ha henne tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s