Förbannade ätstörning!


Vaknade vid kl. 11 idag och dagen började med ångest. Jag hade en massa mat, chips, glass, riskakor med ost och potatissallad hemma. Efter att ha vaknat till lite började jag på chipsen och jag har inte gjort nåt annat än ätit sen dess. Gissar på 5000 kcal minst. Om inte annat så är ångesten ännu värre nu. Jag hatar att ha det så här, jag är så förbannat trött på mitt förhållande till mat. Det går inte en dag utan att jag håller koll på vad jag har ätit och om det är för mycket eller lagom (enligt mina mått mätt) och det är utmattande som fan. Jag får aldrig äta något onyttigt. Jag kan inte tillåta mej själv det för jag kan inte sluta äta när jag väl har börjat. Det enda jag är glad över är att jag i alla fall inte spyr längre (nu är det binge eating istället för bulimi…). Vägde mej inte idag eftersom jag inte ville veta, men imorgon kommer jag att göra det och hela dagen kommer att bli förstörd. Jag kommer aldrig att bli fri från detta, det kommer alltid att ligga latent inom mej. Fan, så mycket onödig ångest detta ger mej och jag har ingen lösning på problemet. Jag har alltid ett viktmål som jag strävar efter och när jag har nått det är jag glad ett par veckor och tror att nu kan jag äta vad jag vill och så börjar kilon plocka på igen tills jag är tillbaka där jag började. Det är ett helvete att försöka sova nu när jag är så här jävla övermätt. Suck, I’m a mess.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s