Dåligt humör och totalt ointressant dag


Vaknade i tid (enligt sömnbehandlingens) vid 10. Vägde mej, fan 66,6 kg idag! Som sagt, förstörde hela dagen. Hur har jag kunnat gå upp 3,9 kg på en vecka?! Hela dagen har jag tänkt på mat och har velat äta. Vet inte om det beror på att jag töjt ut magsäcken eller om det beror på att jag tänker på vikten hela tiden. Har lyckats hålla det på 700 kcal om jag inte bryter det innan jag lägger mej.

Borde ha försökt göra saker idag för att distrahera mej från mattankarna, men det blev, som vanligt, handlingsförlamning istället. Så fort temperaturen gått upp lite (det var regn och kyligt när jag gick upp) satte jag mej på balkongen. Har druckit en massa kaffe och fick givetvis ångest. Spelat June’s Journey massvis och läst på Reddit.

Fruktansvärt ointressant dag. Var dock faktiskt på Willys en snabbis och köpte mineralvatten, så jag har i alla fall varit utanför dörren.

Jag är något så in i helvete trött på mej själv och hur lite jag gör i mitt liv! Ingen simning, inga promenader. Vad har hänt med mej? Det här är inte jag! Jag behöver nån som drar med mej på saker, just nu, för att komma ur den här svackan (synd att jag inte har några såna nära vänner). Jag är livrädd för arbetsträningen som börjar v. 35, men jag behöver göra nåt vettigt med mina dagar. Jag hoppas att det leder till nåt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s