Alkoholist?


Igår kväll kom exet och knackade på dörren. Han hade blivit utslängd från tjejen. Jag hade inte hjärta att inte släppa in honom. Hade köpt öl, så bjöd honom och vi blev lite fulla. Hade, ärligt talat, inte orkat med honom annars.

Idag har jag bara suttit på balkongen och druckit upp de sista två ölen jag hade kvar. Jag orkar inte med mej själv. Klockan är fem och jag kommer att lägga mej om typ en halvtimme.

= alko? Jupp, uppenbarligen.

Apropå nåt helt annat: följer, i stort sett, bara olika kattsubreddits och jag saknar Spike något enormt! Jag vill ha en kisse, punkt slut. Jag skiter i pojkvänner och människor i allmänhet: jag behöver en katt för att mitt liv ska vara värt att leva!

Inte ofta jag skriver nåt på Reddit, men nu så! Jag är Wizelda givetvis.

Jag kollar på alla Youtube-kanaler jag har missat på sistone. Nu är det Eleanor Neale och det senaste fallet tog hon upp svartsjuka. Jag kan inte kånna det alls, men jag viol att den jag är ihop med känner det för mej. Idioti. Jag fattar inte människors interaktion. Snälla, katt nu, all I need!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s