Vikt: 63,9 kg. Såklart hade jag gått upp 0,5 kg sen igår. Idag har jag ätit upp min sista lagade mat och har köpt bananer och filmjölk och har mjölk och havregryn hemma. Det räcker gått och väl, är fan inte ens hungrig i värmen.

Skulle ha dammsugit idag, men det är fan för varmt. Har fastnat på balkongen med en folköl och Reddit. Var uppe kl. 10 och har suttit här sedan dess typ. Var och handlade och fick därefter ett mejl med hyreskontraktet. Nu för tiden behöver man, tack och lov, inte ens träffa folk för att skriva på ett kontrakt – skitskönt. Kontraktet börjar gälla 1 augusti.

Har pratat med TK nåra gånger och hon vill ha med mej till Silverkällan, men jag orkar fan inte folk. En annan dag. Hon råkade på Plumpen igår på City Kebab och idioten tjafsade fortfarande om att han ska ha mej och att han ska ta Rhith bla bla bla. Han verkar inte fatta att han är blockad av en anledning. Vilket jävla stolpskott. Är glad att slippa idioten.

När jag pratade med mamsen igår bestämde vi att jag kommer att åka dit nästa vecka. Ska kolla bussar nu. Vet inte om jag ska åka fram och tillbaka samma dag eller sova en natt hos syrran.

Lite kul grej att nämna var att jag var tvungen att googla NPC, som jag läste på Reddit idag. Det står för Non-Playable Character och användes angående andra människor. Jag har alltid använt världstapeten (”dom/det är bara en del av världstapeten”), men NPC var ett precis lika bra uttryck för övriga befolkningen hahaha. Kul att lägga nåt nytt till kunskapsbanken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s