Gjort så mycket jag orkat med


Vikt: 63,4 kg (det har gått framåt, speciellt eftersom jag inte känt för att äta i värmen). Idag har jag däremot ätit mängder. Hade fortfarande massor av färskpotatis, gräddfil, vegobullar och glass kvar – så det lär ju märkas på vågen imorgon… Men, vad fan, jag måste få unna mej emellanåt! Får gå och lägga mej och vila magen nu…

Jag har haft så oerhört lite energi den sista tiden. Vet inte varför. Känner mej helt klen och orkeslös. Har inte simmat eller ens pallat att ta nåra promenader. Jag vet inte vad det är med mej. Jag sover ordentligt, det är väl att jag äter för dåligt då. Jag har även når fruktansvärt ont i ryggen på höger sida. Har haft det mer än en vecka nu och det är oerhört distraherande och det hugger till emellanåt. Hade tänkt att gå till läkaren igår om det inte var bättre, men värken har minskat både igår och idag, så jag hoppas att det blir bra snart.

Hade som plan idag att duscha, diska, beställa nya kontaktlinser och ringa mamsen. Har gjort allt det! Jag spenderade även förmiddagen med att göra färdigt veckans uppgifter på sömnbehandlingen. Ska bl.a. införa avslappning dagligen. Har ställt notifieringen på meditationsappen kl. 17. Planerade även promenad varannan dag fr.o.m. imorgon och simning en gång i veckan fr.o.m. måndag.

Imorgon blir städning och promenad.

Idag är det precis ett år sedan jag och Rhith träffades! Glad att jag har honom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s