Sömnkomprimeringen och diverse annan skit


Vikt: 64,8 kg. BMI: 21,2

Jag vet att jag väger helt normalt, men jag klarar inte av den här magen och att jag inte får på mej mina kläder som jag vill ha. Jag är oerhört glad att jag äntligen har gått ner så mycket, men det duger inte.

Jag har nu börjat med s.k. sömnkomprimering på sömnbehandlingen. Det innebär att jag jag bara ska spendera 8 timmar i sängen. I och med detta inser jag att jag tillbringar alldeles för mycket tid i sängen. Jag äger inte ens en soffa, så nu får det bli mer tid i fåtöljen på balkongen helt enkelt. Även om balkongen är inglasad, så måste det ändå vara rätt ok väder för att sitta här. Så alla mina sömnproblem beror på att jag lever mitt liv sittande i sängen? Fan, jag vill inte bo här längre. Vill bo i en tvåa med badkar och plats för en soffa. Jag har fortfarande inte fått förstahandskontraktet, så vem vet om/när detta ens kommer att hända. Insåg inte ens att detta var något att ta upp med sjuksköterskan, men nämnde det när vi hade videosamtal igår (fick reda på mötet två minuter innan hon ringde – tack, var helt yrvaken). Sömnkomprimeringen går ut på att jag ska lägga mej kl. 01 och gå upp kl. 09, oavsett hur jag har sovit. När jag försöker sova ska jag bara försöka 30 min, sen gå upp och sätta mej i fåtöljen eller på puffen och fortsätta lyssna på mina scary stories tills jag blir sömnig och sen försöka igen, därefter gå upp och upprepa varje halvtimme tills jag somnar och sen gå upp kl. 09. Detta låter skittufft, men såklart jag kommer att göra mitt bästa. Vara vaken till kl. 01 kommer att vara svårt. Inatt la jag mej 23.30, men lyckades ändå gå upp 9.45 så det var nog ett bra första försök.

Idag kommer jag att sabba det hela lite eftersom jag har två starköl och fem folköl hemma, så jag tänkte ta dom medan jag sitter i fåtöljen (alltså undvika sängen) och kollar på Youtube.

Målat naglarna, tar en bärs och kollar på alla That Chapter som jag har missat dom senaste veckorna. Hur fan ska jag vara vaken 8 timmar till?!
Nytt garn. Virkar mormorsrutor i brist på annan idé.

Snek hade messat i förrgår och frågat om jag är arg på Plumpen. Jag blockade Plumpen för några dagar sen och jag har inte orkat svara på Sneks mess. Gjorde det nu och förklarade att Plumpen, trots löften, inte har köpt en ny madrass till mej eftersom han pissade ner den. Han ringde även och skrek på mej att mitt ex har behandlat honom dåligt och att jag har ett ansvar eftersom vi var ihop förr i tiden. Jag blockade honom och därefter ringde han 24 gånger. Jag tänker aldrig prata med det psykfallet igen. Har ovanpå detta, sen innan, blivit varnad för hur besatt han är av mej. Jag sa att Snek kan berätta detta för Plumpen vilket jag verkligen hoppas att han gör! Jag vill inte ha sån här skit i mitt liv!

Snek lurade mej och ringde och sa att han var orolig och gav sen telefonen till Plumpen, som fortsatte gapa och påstå att han inte alls hade ringt 24 gånger utan hade messat. Jag sa bara att jag skiter i vilket och nu blir det här numret blockat också. Blockade Snek och det är sån jävla lättnad att nu slipper jag deras jävla tjafs (alko-tjafs är vad det är och jag vill inte ha det i mitt liv mer!)

Update: klockan är 00 och jag vill bara sova! Detta är fan tortyr. Jag tänker borsta tänderna om femton minuter och sen går jag fan och lägger mej och lyssnar på mina pods. Somnar jag inte inom 30 min så går jag givetvis upp som planerat, men att bara sitta här och vilja sova är skit (fattar att det hör till sömnkomprimeringen, men jag pallar inte).

Update II: klockan är 00:30 och jag tog nu min Theralen. Jag måste få sova. Håller på att bli tokig. Jag har tyvärr lagt mej i sängen och kommer att läsa en halvtimme sen förhoppningsvis sova. Går det inte får jag gå upp som planerat, men just nu vill jag bara nanna. Återkommer imorgon om hur det gick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s