Ingen sömn


Jag har varit sjuk i typ åtta dagar, men mår bättre nu. Alla krafter har inte kommit tillbaka, men det är på god väg. Eftersom jag har legat i sängen i över en vecka, så har jag fått fruktansvärt ont i ryggen. Detta gjorde att jag inte kunde somna alls inatt. Låg och försökte från 22-04 och till slut fick jag några timmars sömn. Lyckades fylla i sömndagboken för första gången på många dar.

När jag väl gick upp kände jag att sömnen påverkade psyket negativt och jag fick världens ångest. Tog en benso och kröp ner i sängen.

Aktivitetshuset ringde och vi hade ett lite snabbt samtal och hur det ser ut framöver. Dom har tydligen ett sommarschema med lite utflykter och så. Ska hämta det när jag går dit nästa gång. Jag hoppas verkligen att jag lyckas sova ordentligt i natt, så jag kan gå på hantverkscaféet imorgon.

Vikt: 65,3 kg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s